Doe mee met de

Online Dog Dance Levels
Dog Dance levels

Een goed fundament voor elke hondensport!

Dog Dance of Freestyle is een fantastische sport, alleen zien velen door de bomen het bos niet meer en verzanden  in alle mogelijke oefeningen en maken niks af of willen te moeilijke oefeningen terwijl het fundament nog niet is gelegt.  Zodoende heb ik de Dog Dance Levels 1 tot en met 4 ontwikkelt

Overzichtelijk en een goede opbouw per level kwa moeilijkheids graad. Het geeft houvast en steun. Zorgt voor een goed fundament en bovendien wordt de band met je hond sterker en sterker.

out of the box

Jij als persoon staat centraal

Een cursus welke verder gaat dan training en een kunstje aanleren, maar jou als persoon als meest waardevolle inbreng ziet.  Ik help jou om oordelen en door jezelf opgelegde patronen die jou flow en verbinding met je hond blokkeren los te laten.

Ik help jou om jezelf te durven zijn en te ontdekken wat bij jou past en leer je dat je kan vertrouwen op je intuitie, je gevoel.

 

kom uit je hoofd en durf te voelen

‘ Awaken the dog trainer artist in you’

deze schuilt in ons allemaal

 Dog Dance Level 1 t/m 4

 

 Om de twee weken nieuwe oefeningen.

In een besloten groep communiceren we met elkaar. Je kan je video’s in de community delen voor wekelijkse feedback van mij. Zodat je volgende stappen in je training kan maken.

Om de twee  week een online live Masterclass inclusief vraag en antwoord sessie waarin je alle vragen of problemen waar je tegen aan loopt  aan mij voor legt en waar ik direct antwoord op geef. Deze online live Masterclasses worden  door de deelnemers als zeer waardevol en leerzaam ervaren, en zijn ook op een later tijdstip terug te kijken.

Eind april 2024 starten er weer  nieuwe Dog Dance Levels.

Ook heb ik aandacht voor de Handler/ Begeleider  van de hond en behandel ik stof welke je tot nadenken of actie zet om je bewustzijn te verruimen, waardoor je mindfullnes ontwikkelt en je eigen maakt, op de leukste mogelijke manier die er is, namelijk samen met je hond

Stel mij persoonlijke vragen hoe ik dit of dat heb gedaan of mee omga, dat geeft doorgaans magische lives.

  Je houd 12 maanden lang toegang tot de online cursus in de academie

 

Wil jij alvast op de wachtlijst zodat je een email ontvangt als de inschrijving open gaat?  mail mij dan   HIER

Voor de zomer in 2024 start de opleiding Dog Dance Level Instructeur wil jij bericht zodra de definitieve datum bekent is mail mij dan   HIER

 Dog Dance Level 1

12 weken online cursus € 160

 

 

Dog Dance Level 2

12 weken online cursus € 160

 

 

Dog Dance Level 3

12 weken online cursus € 160

 4

Dog Dance Level 4

12 weken online cursus € 160

 

Na 3 maanden zonder hond gezeten te hebben, mochten we afgelopen juni Kaya (BC) verwelkomen. Graag wilde ik Dogdance met haar gaan doen.

Ik was me daar net op aan het oriënteren toen de online cursus van Grietje langs kwam. Kaya was inmiddels 7 maanden en de oefeningen van level 1 bleken prima met een opgroeiende hond te kunnen.

Ik was blij verrast over de aanpak van Grietje. Ze gaat echt uit van (beperkende) overtuigingen van jou als mens en van de mogelijkheden van de hond. Dat sloot zo aan bij de weg die ik zelf volg bij het werken met honden. Alleen zijn dat niet mijn honden en daarom kan ik deze combinaties objectief begeleiden. Bij mijn eigen hond zit ik zelf in het plaatje en is het heel lastig objectief naar jezelf te kijken en vervolgens bij te sturen. Mijn ervaring is dat de energie die ik uitstraal naar mijn hond toe en open sta voor haar energie – die wisselwerking – het belangrijkste is. Dat herkennen en erkennen is de basis op weg naar een hecht team.

En dat is wat Grietje doet. Ze kijkt naar wat jouw hond laat zien op de trainfilmpjes en koppelt dat terug naar wat jij als mens laat zien en in mijn geval was er werk aan de winkel 😊. Ook zitten in de cursus een paar oefeningen die je kan doen en die jou meer inzicht geven over je verwachtingen. Mij heeft deze online training in ieder geval hele waardevolle inzichten gegeven. En ook niet onbelangrijk het is superleuk om te doen.

Ook de twee wekelijkse Q en A vond ik heel prettig. Daar kun je al je vragen kwijt en daar neemt Grietje alle tijd voor. Haar enorme kennis van en over Dogdance deelt ze op een hele toegankelijke en gepassioneerde wijze.

Kaya en ik zijn er eind april weer bij! We hebben heel veel zin in level 2!

Ineke & Kaya NL, cursus DDL 1 & 2

De online dog dance cursus heb ik erg positief ervaren. De begeleiding van Grietje is top maar vooral dat je gesteund wordt in je eigen keuzes maken vond ik erg prettig. Niks moet, alles mag met het motto: jullie moeten samen deze reis maken op je eigen niveau.

Ons heeft het quality time opgeleverd waarin we veel beter op elkaar ingespeeld raakte.

Juist de online cursus raad ik aan omdat je ook van je mede cursisten kunt leren en de daarbij gegeven feedback van Grietje kan lezen.

Lieve groet Mees en Lucia

Lucia Mullink NL, cursus DDL 1

Voor mij waren de online levels SUPER interessant.

Zeer mooie oefeningen, die je op eigen tempo van hond en u zelf kunt doen.

Heel goede feedback en tips op de filmpjes die je stuurt, ook heel interessant is dat je de andere deelnemers hun filmpjes en feedback ook kunt zien.

Bij de live om de 2weken krijg je antwoord op al je vragen.

Ik ben heel blij dat Teaghan en ik de levels meegevolgd hebben.

Kan deze zeker aanraden voor iedereen die interesse heeft in Dog Dance, of zich gewoon wil amuseren om samen trukjes te leren.

De band die samen met hond opgebouwd word zal alleen maar beter worden.

Dank u wel Grietje voor de mooie tijd, en de hulp.

Sandra Billen & Teaghan BE DDL 2, 3 & 4

Ugo en ik volgden de cursus dog dance level 1. Het is een fantastische cursus.

Grietje is duidelijk iemand met heel veel ‘dog dance’ ervaring en hondenkennis.

Het is vooral de manier waarop ze deze kennis overbrengt dat deze cursus zo speciaal maakt;

met heel veel plezier en een heel grote funfunfun-factor.

Ze laat je bovendien heel veel reflecteren over jouw samenwerking met jouw hond.

Ugo en ik hebben heel veel geleerd tijden deze cursus en hebben elkaar ook beter leren kennen, vooral hoe we samen oplossingen kunnen vinden tijdens het trainen.

Het niveau van de cursus is heel hoog maar omdat je op jouw eigen tempo kan werken helpt dit om jouw grenzen te verleggen.

We hebben alleszins de smaak te pakken, nog veel oefenen en dan volgen we level 2!

Dries Wachtelaar BE, cursus DDL 1 & 2

Lieve Grietje,

Met veel plezier schrijf ik hier onze ervaring en beleving van onze DDLevel reis hier voor je neer .

“Some Things Are Meant to Be “
En de DD levels was daar absoluut zo één van !
Wat hebben we een mooie reis gemaakt doorheen de 4 DD levels.
Een reis die ik ga koesteren..
Die ons zoveel geleerd heeft…
Die ons deed nadenken….voelen
Die ons als mens deed groeien…veranderen..
Thanks for everything Grietje..
I think we are ready to explore a new world…
Learning to fly…
You have given us the wings to fly…
and  i promise…
someday…
We will make you very proud.❤

Carla Luyckx en Pepita BE, cursus DDL 1 2 3 en 4

Inmiddels 3 Dogdance level cursussen afgerond met veel plezier. Tijdens de cursussen heb ik heel veel leuke nieuwe oefeningen geleerd én waardevolle feedback gekregen op mijn filmpjes. Maar het meest waardevolle wat de cursussen mij hebben opgebracht, is misschien nog wel een verandering in mindset. Hoe kan ik de persoonlijkheid en kwaliteiten van mijn hond benadrukken in de sport? En hoe kan ik zijn wie ik ben met mijn kwaliteiten? Hoe kan ik onze karakters meer naar elkaar toe laten komen zonder mijn hond of mezelf tekort te doen? Het niet allemaal meer perfect hoeven doen, want als wij kunnen zijn wie we zijn en samen in verbinding plezier hebben, dan is het perfect 😊

Esther Wijma & Filou NL DDL 2, 3 & 4

Ik onderschat(te) mijn kleine Phoenix blijkbaar 🙁. We groeien enorm door de doggydance. Phoenix vind het geweldig en ik ook. Ook zo leuk dat ik alle oefeningen kan gebruiken voor mijn andere honden. Of het nou jacht, obedience, ringtraining of opvoedingsgericht is, er valt enorm veel uit te halen!

Gwenn Leeuwe NL, cursus DDL 2, 3 & 4

Via een vriendin werd ik in 2021 getipt over de online cursus Dog Dance Level 1. Online hondencursus? Ik had het nog niet eerder gedaan en kon me niet echt voorstellen dat dat wat voor mij zou zijn. Uiteindelijk toch maar wél ingeschreven en wat was dat een goede zet!

Online blijkt juist supergoed voor ons te werken. We kunnen trainen wanneer het ons uitkomt, op de plek die ons past en in het tempo dat mijn hond op dit moment aan kan.
Grietje is heel opbouwend in haar feedback en is heel flexibel in de manier waarop een hond leert. Gaat een oefening heel makkelijk, dan krijg je een personal challenge en gaat een oefening juist moeizaam, dan komen er gerichte en heel praktische tips om je verder te helpen.
Inmiddels hebben we Level 1, 2 en  3 afgerond en staan we te popelen om met Level 4 te starten. Wij hebben de smaak te pakken dus!
Martine Burgers NL, cursus DDL 1 2 3 en ...

Hey Grietje,

Unique en ik hebben weer genoten van de Dogdance level 4. Wat jammer dat het nu klaar is. Het was zo’n lekkere stok achter de deur om doelen helder te houden. Het heeft ons een super mooie fundering voor de sport gegeven. Dank je wel daarvoor! Zo fijn met je duidelijke uitleg en positieve feedback.

Wij hebben een mooie basis gelegd voor onze eerste routine en zullen regelmatig nog even terug vallen op jouw oefeningen en uiteraard gaan we de leveltest nog proberen te halen.

Brigitte & Unique NL, cursus DDL 2 3 en 4

Max en ik hebben Dog dans levels 1 t/m 4 bij Grietje gevolgd.

Tjeetje wat hebben we er veel geleerd. Was het altijd even makkelijk, nee. We hebben steeds genoten. Max liet ook zien hoe hij ervan genoot.

Onze band is nog meer verbeterd,Max kwam immers als herplaatser met een rugzakje van 8 maanden bij ons wonen.

Max en ik verstaan elkaar,horen bij elkaar en het heeft zo moeten zijn. Wat ben ik blij dat Max op ons pad is gekomen,blij dat ik in deze groep mocht mee doen.

Het is een hele mooie reis geweest van 2 jaar.  Ik hoop dat ik er met Max een mooie routine mee kan maken. Dat ik ga stralen en jullie allemaal kan laten mee genieten.

Als je samen wat met je hond wil doen,ga dan de levels volgen, het is leuk, leerzaam en je band met je hond zal groeien.  Ga genieten samen met je hond zoals ik met mijn hond doe.

Grietje helpt je door de levels heen en zal altijd op een fijne manier commentaar en raad geven.

Belinda & Max NL, cursus DDL 1 2 3 en 4

Wat ga je leren

Ik leer je wat mijn criteria zijn waarmee ik werk en hoe ik aan de hand daarvan een oefening opbouw en voer afbouw.

 

De Moves
Vele variaties aan moves van de volgende oefeningen:
 Draai om de as
 Cirkels
Afstandswerk
Werken met targets
Werken met props
Statische moves
Moves met de poten
Posities
Volgwerk
Sprongen
Achterwaartse moves

 

 

Persoonlijk kompas

  • Hoe je bij jezelf en je eigen proces en doelen blijft
  • Wat voor jou en je hond fijn is
  • Ik help je patronen en overtuigingen welke je niet langer dienen te doorbreken en  los te laten.
  • Zodat er ruimte komt voor nieuwe mogelijkheden welke je niet voor mogelijk hield.
Veilige omgeving
Ik vindt het belangrijk een veilige omgeving te creëeren voor een ieder.
Niets is per definitie goed of fout.
‘Moeten’ in wat voor vorm dan ook ben ik allergisch voor.
Gezamenlijk zijn we met een proces bezig  zowel jij als ik en alles is goed.
Ik ga je helpen je ratio inbalans te brengen met je gevoel, zodat je creativiteit, vindingrijkheid en flexibiliteit toeneemt en je met je hond samenwerkt vanuit verbinding en flow. Zo schud ik de ‘dog trainer artist’ in jou wakker. Met jou hond als leermeester aan je zijde. Samen sterk!  je eigen authenticiteit ontwikkelen.
Ik Grietje Wagenaar ben jou Mentor Trainer Motivator en Inspirator en doe dat met enorm veel plezier en compassie

 

 Go for

‘NEXT LEVEL DOG TRAINING’