Hoe creëer je een choreografie?

Routine maken van A – Z

Mijn doel is jou de tools te geven zodat je iets  persoonlijks en moois kan creëren wat de band weerspiegelt tussen jou en je hond.

Sharing my passion makes me happy

 

Routine maken

Hoe doe je dat?

Ik ga je stap voor stap meenemen door het creatie proces van routine maken.  Zodat je straks zelf je eigen moves met je hond kan samenstellen.. In de vorm van wat ik noem een  Riedel of zelfs een Dans.  Door het toepassen van mijn tips adviezen en tools wijs ik jou de weg en ga je samen met je hond een nieuw avontuur aan.

 In deze cursus ga ik geen oefeningen uitleggen om aan te leren, daarvoor zijn de  cursus Dog Dance Level 1 t/m 4 deze starten ook met enige regelmaat

Wat ga je leren

Maak jou perfecte routine

– Muziek kiezen en op maat maken

– Je oefeningen invullen op de juiste plaatsen

– Trainingplan maken

– Afbouwen van voer hoe pak je dat aan

– Door de ogen van de jury Technisch en Artistiek

– Mindset en  voor bereiding voor een optreden.

en nog veel meer….

 

 

Een complete gids waarmee jij stap voor stap jou eigen routine creërt

‘ Awaken the dog trainer artist in you’

Release the beast in you   Laat je creativiteit de vrijeloop. Ga met mij mee op avontuur en ontwikkel tijdens het volgen van de cursus je eigen choreografie inclusief plan van aanpak. Een handleiding welke je keer op keer kan gebruiken en toepassen

Krijg grip op hoe je een choreografie samen stelt en aanleert,

je zal versteld staan!

Schrijf je in

 

Routine maken

 

 

Routine maken

Online  € 150,-

-Online cursus bestaande uit 9 modules welke per week vrij komen.

-Als bonus onthul ik in deze cursus mijn methode  ‘Grace Rating System’ welke je toepast om  – inzicht en overzicht te krijgen – waarop  jij jou training plan kan baseren en – sequences  van kan maken, – om voer af te bouwen en signalen te minimaliseren of zelfs uit te faden.

– Je kan de cursus in je eigen tempo en eigen tijd volgen

-Je houd minimaal 1 jaar toegang tot de  cursus in de Online Academie.

-Na het volgen van deze cursus heb je een complete handleiding tot je beschikking welke tijdloos is, keer op keer kan toepassen en je door het gehele proces heen loodst.

-Alle toekomstige updates en toevoegingen zijn ook voor jou beschikbaar.

 

Krijg grip op hoe je een choreografie samen stelt en aanleert, je zal versteld staan

Recensies van deelnemers

Als je beslagen ten ijs wilt komen als je een dog dance routine wilt maken, dan volg je eerst deze cursus! Grietje neemt je mee in de wereld van tricks, muziek en props en legt alle ins & outs heel goed uit.

Van muziekkeuze tot jurybeoordeling en van wedstrijdreglement tot sequences maken, het komt allemaal voorbij in deze cursus. Aanrader!
Martine Burgers

Door deze cursus heb ik handvaten aangereikt gekregen waar ik op mijn manier mee aan de slag kan. Ik ben op een andere manier gaan kijken naar het maken van een routine in samenwerking met mijn hond. Ik zou deze cursus zeker aanbevelen. Zelfs al dans je geen wedstrijden. Deze cursus is een cadeau voor jou en je hond. Grietje nogmaals super bedankt😘

Carmen Leewis

Waar ik eerst niet wist hoe ik muziek moest uitkiezen, inkorten van de muziek en alles er omheen, heb ik heel veel aangeboden gekregen. Zo fijn dat je met deze handreikingen een routine kan maken waar je vol vertrouwen achter staat. De aanpak hiervan is zo belangrijk heb ik in deze cursus geleerd!! Ik, die zo onzeker ben, zie het nu wel zitten om een routine in elkaar te zetten.

Deze cursus zou ik bij iedereen willen aanbevelen, het is een echte aanrader!!
Krista Engelen V Belkom

Ik heb er zo veel aan gehad. Je bent zo intens bezig in het proces van muziek tot de routine zelf. Heb heel goede tools gekregen hoe je orde schept in het creatieve proces. Maar ook de valkuilen waar je, in mijn geval als beginnende dogdancer, in zou kunnen vallen. Ik heb er heel veel aan gehad en zou het iedereen aanraden. Ook als je niet van plan bent een routine te gaan lopen

Truus Hofer

Voor ons kwam de cursus op het ideale moment…we waren net gestart met het ineen knutselen van onze 1 ste routine.

Zoveel nuttige tips en mooie inzichten mee gekregen uit deze cursus.
We hebben nu een compleet trainingsplan en een houvast die ik in de toekomst zeker zal blijven gebruiken.
Het is een mooi uitgelegd totaalpakket waarmee iedereen zeker aan de slag kan !
Carla Luyckx

 

 

Pepita