Heb mijn leven terug!   20 oktober 2020 kreeg ik mijn eerste chemo tegen Lymfklierkanker. Een tumor in de long en vergrote klieren met hoge activiteit. Immuun therapie gecombineeerd met meervoudige chemo’s moesten hun werk doen.   De scan halverwege de kuren zag er goed uit.   Vandaag 2 maart 2021 was dan de dag dat ik uitslag kreeg na alle 6 de kuren.  De Petscan was vorige week gemaakt.  Ondanks dat ik een heel goed voorgevoel had bleek het toch erg spannend.  Ik kreeg de beste uitslag die ik mij maar kon wensen, alles is weg,  de tumor is weg, de klieren zijn normaal en de petscan neemt geen verdachte celactiviteit meer waar. Geen vervolg behandeling meer nodig, over drie maand controle.  Verder gewoon het leven weer oppakken, mits er verdachte zaken zijn dan direct aan de bel trekken!  Theoretisch kan ik nu genezen zijn en zou het maar zo kunnen dat ik er nog minstens 30 jaar bij plak, dat is wel mijn doel in elk geval.   Wat gaat er nu door mijn hoofd.   –  Jullie  ( mijn man, kinderen familie, sporters cursisten volgers)zijn nog niet van mij af;-),   – ik ga mijn hondjes weer trainen,    – welke muziek ga ik kiezen, -wanneer kan ik weer in de ring staan,   – ik wil de laatste  Dog Dance levels opnemen,  – ik ben klaar met ziek zijn … Corona ……het mag met jou nu ook afgelopen zijn,  – kom we gaan weer leven.  – ik moet nog wel voorzichtig met virussen, mijn immuun systeem is nog lang niet klaar,  – tijd nemen om te herstellen,  – man wat voel ik mij vandaag sterk  zo sterk heb ik mij in tijden niet gevoeld!       Ohhh dit voelt zo heerlijk.  Ik geniet er even van en heb enorm veel viooltjes gekocht vandaag.  De realiteit zal zich ook vast aandienen en mij duidelijk maken dat ik nog moet herstellen en rustig de tijd nemen voor verwerking.  Maar wat ik heb, dat heb ik alvast;-)    YES I AM ALIVE

Vandaag ga ik zondigen met suiker, we zijn op terugreis naar huis  alvast begonnen het goede nieuws te vieren.