Toeval bestaat niet

 

Enige tijd geleden, de tweede dag na mijn periode van ziekzijn dat ik weer met mijn hondjes trainde kreeg ik een mailtje met de vraag van het tijdschrift Vriendin of ik mee wou werken aan een interview over Kampioenen. En dan met name bijzondere Kampioenschappen.   Biertappen, Catan, Typen en DOG DANCE!

 

Dat laatste ging natuurlijk over Floris en mij. Samen hebben we 9 maal de titel Nederlands Kampioen Freestyle gewonnen, dat is een hele prestatie.  Op het moment van het interview was Floris met pensioen en trainde ik sinds kort weer met de jongste honden Onyx en Storm.

Deze week staat het interview in het tijdschrift Vriendin.  Ook al is Floris er nu niet meer Ik vindt het een mooi eerbetoon aan Floris en hoe ‘toevallig’ dat het zo mooi  omschreven is dat Onyx en ik de draad weer oppakken en weer door gaan…

 

 Life is Magic  Enjoy it every day  It is just to short