De wonderlijke uitkomst van de Online lessen. 

Al enige tijd heb ik plannen om online lessen te gaan geven en dan met name op het gebied van Dog Dance.  Dog dance is een geweldige sport waar je oneindig lang mee door kan gaan en in door kan ontwikkelen. Je leert dan jezelf en je hond door en door kennen. Alleen het probleem met de Dog Dance sport is dat men door de bomen het bos niet meer zag. Nieuwelingen wilden te moeilijke oefeningen aan hun hond leren, waarvoor toch wel enige basis handig kan zijn. Zodoende heb ik daar een level test voor geschreven. De dog Dance levels zijn Dog Dance oefeningen welke met een gedegen opbouw leiden naar een stabiel fundament. Zonder degelijk fundament kan je best wat Dog Dance plezier beleven, maar je zal op een gegeven moment stranden en verzanden omdat je tegen problemen aan gaat lopen waar je geen oplossing voor vindt  En dat vind ik enorm zonde want in veel gevallen wordt de juiste hulp niet gevonden en stopt men met deze plezierige bezigheid, omdat het een brok frustratie is geworden.  Daarom heb ik de Dog Dance levels in 2019 gelanceerd, en omdat de reacties daarop enorm enthousisat waren besloot ik om hier een online programa van te maken; Ik draag de sport een warm hart toe en hoe meer zielen hoe meer vreugde. Maar wat ik zelf door de jaren heen met name heb geleerd is dat deze sport mij enorm heeft veranderd… in goede zin! Ik heb tijd geïnvesteerd en heb persoonlijke ontwikkelingen door gemaakt welke ik niet had meegemaakt als ik niet met de sport in contact was gekomen.  En deze beide factoren spelen een belangrijke rol in mijn missie om Dog Dance uit te dragen, maar ook om een bijdrage te leveren in je persoonlijke ontwikkeling.