Grietje Wagenaar

Ik als jou coach met jou hond als leermeester

            ‘survival of the kindest’

 

mijn ervaring

Life is a rollercoaster

Iedereen heeft zijn eigen levens weg. De één verloopt wat heftiger als de andere.  Mijn leven kent nogal wat struggles. Levenslessen noem ik dat, ze waren zeker niet altijd fijn.  Gaande weg werd ik mij  meer en meer bewust dat ik leefde zoals gewenst door mijn omgeving of door omstandigheden waarvoor ik niet had gekozen.  Doordat ik in alle bochten ging om  een ander maar te pleasen en alles mij leek te overkomen.  Wist ik op een gegeven moment niet meer wie ik zelf werkelijk was. Laat staan dat ik nog in verbinding was met mijzelf. Ik heb geleerd mijn oude patronen te herkennen en door deze inzichten kan ik mijn keuzes en beslissingen nu veranderen.   Ik weet dat er vele mensen net als mij hier tegen aan lopen of ook mee “struggelen’, vaak zie je dat een burnout een gevolg is. Of dat je in een situatie dat het anders moet of dat je het anders wilt, maar HOE?

 

 

Voor wie?

Your way

Mijn honden spelen een belangrijke rol in hoe ik nu mijn leven lijd.  Het zijn mijn beste leermeesters, ze hebben mij onvoorwaardelijk lief en veroordelen niks! Door met hun samen te werken en te durven vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie heb ik de mooiste lessen van hun geleerd. En een fijne bijkomstigheid vindt ik dat dit door hun gewoon een fijne proces is en niet een extreem pijnlijke ervaring.  Het is niet zo dat ik geen tegenslag meer ken, maar ik heb wel geleerd hoe ik mezelf kan zijn in vele omstandigheden en ondanks tegenslag of verdriet een vorm van geluk kan voelen. Ook heb ik geleerd hoe ik succesvol kan zijn en wat mijn talenten zijn. Met Floris ben ik 9 voudig Nederlands Kampioen Freestyle. Dat is geen toeval. Het is een keus!  Hoe dan zal je zeggen. Dat is nu precies waar ik je in kan begeleiden, jou helpen de beste versie van jezelf te worden. Als je daar mee bezig bent kan ik je zeggen dat je een gelukkiger mens bent. Het gaat niet om de materie het zichtbare, maar juist het onzichtbare daar ligt de sleutel. Wat er voor nodig is is dat je er vooropen staat en eerlijk durft te zijn naar jezelf.

 

 

Ik stem mij af op jouw en jou hond, hierdoor neem ik dingen waar die ik kan vertalen in woorden welke op dit moment voor jou van waarde zijn.

Het is een bron van zuiver weten

Bewustwording

Inzicht

 

Wil jij een gesprek met mij en inzicht krijgen in wat jouw hond jou te vertellen heeft?  Wil jij je bewust worden en inzicht krijgen wat er achter jou gedachten schuilt welke jou kunnen blokkeren? Welke verborgen overtuigingen van jou mind mogen aan het licht komen of gezien en gehoord worden? Het zijn regelmatig dingen die we een beetje verstopt hebben, of die we ons zelf helemaal niet bewust zijn. Maar ons honden voelen dat en kunnen als geen ander dat op een hele zachte wijze aan ons duidelijk maken. Het zijn vaak hele subtiele signalen en ik ben daarin jullie vertaler en zet het om in vragen en woorden.  Als jij voelt dat jij blokkeerd of vastloopt of steeds in hetzelfde cirkeltje rond loopt en daar een doorbraak in wilt dan is het heel handig daar een gespreks partner in te zoeken. Ik bied jou aan die partner te zijn.

Heart to heart

Een DogSpiration coach gesprek

Gaat van hart tot hart.  Dit houd in dat we beiden zo open mogelijk zijn en het gesprek aangaan vanuit ons hart. Jou hond is de leidende draad. Jij verteld een verhaal over je hond. Een gebeurtenis, voorval, situatie welke jou is bijgebleven of jou heeft geraakt. Of iets waar je niet tevreden over bent. In elk geval iets wat jou een bepaald gevoel gaf.

– Iets wat jou opvalt in jullie relatie

– Bepaald gedrag van je hond, wat je misschien liever niet ziet. Of waarvan je liever niet hebt dat je hond dat doet.

– Gedrag van jou wat een bepaalde reactie van je hond triggert.

Dit alles hoeft niet enorm ingewikkelt en complex te zijn, het kunnen de meest simpele dingen zijn.

Ik ben open om mijn verhalen  te vertellen waarbij mijn honden een bepaalde rol hebben vervuld . Door dit met jou te delen is er geen oordeel maar is er sprake van herkenning.

vraagje

Stel jezelf eens de volgende vragen

 

Wat voor relatie heb  jij met je hond?

Wat voor relatie heeft jou hond met jou?

Waarom doen jullie wat je doet?

 

Hoe

Coach call

 

 

Een DogSpiration wederzijds inspirerend gesprek gaat via beeldbellen

Voor meer informatie of een afspraak  maken email mij Hier

 DogSpiration

Voor wie is een DogSpiration coach call geschikt

 

  • Je bent ontevreden over hoe je je leven nu leeft en wilt het anders, je zoekt een gesprekspartner om op basis van respect en gelijkwaardigheid mee te sparren.
  • Het lijkt je interessant of  fijn om een bewustwording  proces aan te gaan om verandering te bewerkstelligen samen met je hond als steun en leermeester
  • Je zit tegen een burnout aan
  • Je hebt of bent herstellende van een burnout en wilt het anders maar weet nog niet welke stappen je zal zetten.
  • Je bent het zat en wilt verandering
  • Je loopt vast in oude patronen of ervaringen en hebt iemand nodig die even out of the box met je mee kan denken.
  • Je vermoed dat je meer of andere talenten hebt die je in wilt zetten  maar heb geen idee hoe
  • De fase waar je nu inzit  maakt jou  onzeker
  • Je voelt je onrustig

 

Denk jij nu jah dit is wat ik wil, stuur dan een  email 

 

Mijn ontwikkeling

 

Tipje van de sluier

Ik volg zelf de laatste jaren verschillende coach en transformatie trajecten, gewoon omdat ik wil veranderen en niet tevreden was over hoe ik mij voelde. Ik voelde mij opgesloten en gevangen in mijn eigen gedachten en eigenlijk herhaalden bepaalde patronen zich steeds weer.

Inmiddels heeft het mij veel gebracht, durf ik controle steeds beter los te laten, durf ik mijn intuitie te volgen en heb ik het vertrouwen gevonden om mijzelf te durven zijn. Ik krijg grip op mijn please gedrag en weet nu waar het vandaan komt

voorbeeld

 

Waar ik recent mee bezig was

ik vraag mij af waar mijn angsten vandaan komen en waar ze mee te maken hebben, de kern ligt in het feit dat ik bang ben om afgewezen te worden. Hierdoor heb ik allemaal patroontjes en overtuigingen ontwikkelt om mijzelf maar te beschermen!   Mijn diepe verlangen daarentegen is innerlijke rust en voldoening.  Doordat ik deze inzichten gewaar ben geworden kan ik die informatie gebruiken als inspiratie om te bepalen welke keuzes ik maak in het nu. Wat tot gevolg heeft dat ik veel meer het leven leef wat ik wens te leven.

 

 

Go with your own flow